Extra Strong op Landelijke Werkdag Zorgpact

,

Extra strong: een sterk staaltje samenwerking tussen beroepsonderwijs en beroepspraktijk

Was u er ook? Op de Landelijke Werkdag ZorgPact op 8 december j.l. in Utrecht kon u zich onderdompelen in succesvolle, regionale samenwerkingen tussen zorg, overheid en onderwijs, gericht op de beste zorg, door goed opgeleide en kundige professionals. ROC Mondriaan, Pieter van Foreest en Noordhoff Health lieten daar in een interactieve sessie zien hoe ze een leven lang leren vormgeven door samen te innoveren. Hoe is de samenwerking tot stand gekomen? Welke successen zijn er tot nu toe geboekt en hoe zijn die bereikt? Wat gaat minder goed en waarom? Wat zijn vervolgstappen?

Bekijk de  interactieve sessie met veel voorbeelden en praktische tips.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.