Robot Zora op de innovatiemarkt van het Haga ziekenhuis

, ,

Maandag 23 januari 2017 was er de e-health week in het Haga ziekenhuis. Studenten van de opleiding Verpleegkunde van het ROC Mondriaan hebben op de innovatiemarkt laten zien wat zorgrobot Zora allemaal kan.

Zora is een zorgrobot die ingezet wordt in de ouderenzorg en bij kinderen met autisme. De studenten hebben onder andere in het Juliana kinderziekenhuis, onderdeel van het Hagaziekenhuis, een demonstratie gegeven met Zora. Zora heeft gepraat, gedanst en gewandeld door de ontmoetingsruimte van dit ziekenhuis.
Op de ouderengeneeskunde heeft Zora bewegingsoefeningen en muziek gemaakt met de patiënten die daar verbleven.”

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.