LeerNetwerk Marente

, ,

Op 1 februari is gestart met een nieuwe stagevorm voor leerlingen van het ROC Mondriaan, locatie Vondellaan. Samen met Marente locatie Huis op de Waard en het Thuiszorgteam Leiden wordt alle onderwijs aangeboden in de praktijk!
Voor leerlingen een wel heel leerzame en praktijkgerichte vorm om je beroep in de zorg te leren!

Op donderdag 5 april werd dit feestelijk gevierd bij Huis op de Waard. Onder het genot van een hapje en een drankje vertelden Ingrid Parker, locatiemanager Huis op de Waard, en Tineke van den Dries, schooldirecteur Zorg&Welzijn Leiden over het belang van deze samenwerking en het LeerNetwerk. Waarna bewoners van Huis op de Waard en stagiaires van ROC Mondriaan gezellig konden sjoelen en een spelletje Mikado spelen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.