10 jaar Ipse de Bruggen en Samen Fit week

, ,

Wat een geweldige feestweek hebben we met bij Ipse de Bruggen beleefd: 10 jaar Ipse de Bruggen en Samen Fit week. Alle activiteiten stonden in het teken van gezonde voeding, beweging, het vieren en ontspanning.

Zo was er maandag 17 september de ALTIJD-MEER-MOGELIJK-TOUR. Met fantastische activiteitenteams en hun begeleiders. Met een hele stoet vrijwilligers die hun enthousiaste inzet leverden bij de activiteiten in de tour of op de verschillende landgoederen. Samen hebben we ervoor gezorgd dat cliënten en medewerkers van Ipse de Bruggen enorm genoten hebben en ‘Altijd meer mogelijk’ met elkaar hebben waar gemaakt!

Dinsdag 18 september was het volle bak en lekker swingen geblazen, tijdens de drie MOEF concerten op de landgoederen Zwammerdam, Nieuwveen en buurtschap Craeyenburch. Zora de zorgrobot kan ook sinds kort het Moef dansje en danste mee op “Doe de Moef”.
Een cliënt zei: ‘’Dit is het leukste concert waar ik ooit ben geweest’’.


Woensdag 19 september was de FIETS JE SAMEN FIT TOUR waarbij 100 kilometer werd afgelegd met kersverse wereldkampioen Jetze Plat en 70 fietsers, bestaande uit medewerkers en leveranciers van Ipse de Bruggen langs locaties van Ipse de Bruggen. Dankzij de sponsoring werd 11.300 euro overhandigd aan ABCDate. Ook werd in Nootdorp het grote MOEF voetbaltoernooi gehouden, waarbij het team van de Aspergeakker won.

Donderdag 20 september was het CONGRES Zelforganisatie in de Zorg: ik doe het lekker zelf! in Zwammerdam. Meer dan 250 enthousiaste deelnemers hadden de keuze uit een 13-tal workshops, waarbij 8 zorgorganisaties hebben meegewerkt en Ipse de Bruggen de gastrol vervulde. Ook werd in Nieuwveen die dag samen met tv kok Pierre Wind en cliënt Adriana van den Hoek de innovatieve keuken geopend. En in Nootdorp de MOEF spelletjesdag. Een boordevolle drukke donderdag is het geweest.

Tot slot is op vrijdag 21 september de feestweek afgesloten met de ZORGMARATHON, waar maar liefst 100 medewerkers van Ipse de Bruggen in 11 teams aan hebben meegedaan in Papendal.
Wat een sportieve medewerkers hebben we bij Ipse de Bruggen.

www.altijdmeermogelijk.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.