Team Naaldwijk Thuis van Pieter van Foreest wint ZorgTopperverkiezing

,
extra strong, zorgzijnwerkt, rocmondriaan

De medewerkers van Team Naaldwijk Thuis van Pieter van Foreest zijn dinsdag, 12 maart, gehuldigd als ZorgToppers van 2019. Werkgeversvereniging ZorgZijn Werkt overhandigde oorkondes en goodiebags aan de medewerkers. De ZorgTopper verkiezing vindt ieder jaar plaats in het kader van de nationale week van Zorg & Welzijn.

ZorgZijn Werkt organiseert ieder jaar in deze week de ZorgToppers verkiezing. De afgelopen weken kon er een collega of team kunnen genomineerd worden die om verschillende redenen het verdienen om in het zonnetje gezet te worden. Als ZorgTopper 2019 voor de regio Haaglanden en Nieuwe Waterweg Noord is het Team Naaldwijk Thuis gekozen!

Een dag eerder werden enkele collega’s tijdens de landelijke kick-off van de Week van Zorg en Welzijn op paleis Soestdijk al in het zonnetje worden gezet en kreeg Marleen van Paasen uit handen van presentatrice Angela Groothuizen een vaandel overhandigd.

Week van Zorg en Welzijn
De Week van Zorg en Welzijn wordt ieder jaar door de sector georganiseerd. Een week waarin iedereen kan komen kijken hoe de zorg- en welzijnsector ècht werkt om zo met eigen ogen te ervaren wat voor fantastisch werk er in deze sector gedaan wordt.  In de regio’s Haaglanden en Nieuwe Waterweg Noord openen meer dan honderd locaties hun deuren voor het publiek. De Week van Zorg en Welzijn wordt in de regio Haaglanden en Nieuwe Waterweg Noord gecoördineerd door werkgeversvereniging ZorgZijn Werkt.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.