Meld je nu aan voor de Online banen- en oriëntatieweek Haagse ouderenzorg

,

Zorgscala organiseert samen met haar leden van maandag 1 maart t/m vrijdag 5 maart de online banen- en oriëntatieweek. Wij openen speciaal voor jou onze digitale deuren, zodat jij op ontdekking kunt bij de zorgorganisaties, opleiders en partners in de Haagse regio. Locatie:  www.ontdekdehaagseouderenzorg.nl.  

Wil je graag actief bezig zijn en een baan hebben waarbij je er echt toe doet, dan ben je bij ons op de juiste plek. De Haagse ouderenzorg biedt volop kansen op mooi, afwisselend en betekenisvol werk. 

Aanmelden?
Meld je direct aan via deze link en ontvang in aanloop naar 1 maart meer informatie in je mailbox. Heb je vragen? Neem dan even contact op met Annouk van Es via 06 52 58 46 98 of mail naar communicatie@zorgscala.nl en wij helpen je graag verder.

Wanneer kun je de Haagse ouderenzorg ontdekken?
Van maandag 1 t/m vrijdag 5 maart openen wij onze digitale deuren en stellen wij onze Haagse zorgorganisaties graag aan jou voor, kun je de Oudtopia quiz doen (altijd prijs!) en kun je gelijk in gesprek. Vanaf vrijdag 26 februari kun je alvast een kijkje nemen op www.ontdekdehaagseouderenzorg.nl

Wat is er te doen?
Op www.ontdekdehaagseouderenzorg.nl stellen zorgorganisaties, opleiders en partners zich aan jou voor. Bekijk de filmpjes en de informatiepagina’s en ga tijdens de diverse livesessies in gesprek met werkgevers/zorgorganisaties. Of plan gelijk een één op één gesprek in via de agenda!

Dus wat houd je nog tegen, de deur uit en de zorg in!

Kom in beweging en laat je inspireren. Wij kijken naar je uit en begroeten je graag tijdens onze banen- en oriëntatieweek!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.