ROC Mondriaan getroffen door hack | Update Flora van Eck

, ,

Namens Flora van Eck, ROC Mondriaan:

Zoals jullie (waarschijnlijk) weten is ROC Mondriaan getroffen door een hack. Op dit moment wordt de aard en omvang in kaart gebracht, evenals een oplossing voor alles wat nu niet kan. Het is vanaf gisteren niet meer mogelijk en ook uitdrukkelijk verboden om te mailen of op andere manieren gebruik te maken van Exchange – Microsoft toepassingen. Alleen de telefoon en een ouderwetse postduif zijn nu beschikbare communicatiemiddelen, ook met docenten en directeuren. Mochten jullie contact nodig hebben en wil dit niet lukken, neem dan even direct contact met mij op, zodat ik het eventueel kan organiseren.

Aanstaande maandag gaan we in aangepaste vorm aan de slag met het nieuwe schooljaar. Hopelijk volgt een positieve update snel.

Hartelijke groet ,
Flora van Eck
0624892215

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.