Innovatiepartners ontwikkelen mee

,
basalt, innovatiepartners, ontwikkelen

Basalt wil als innovatief revalidatiecentrum haar aanbod doorlopend vernieuwen. Het is daarbij belangrijk om zo goed mogelijk aan te sluiten bij wensen en behoeften van patiënten, mantelzorgers, professionals en onze samenwerkingspartners. Om een goede inbreng van patiënten te realiseren, werkt Basalt inmiddels 3 jaar samen met een groeiende groep ex-patiënten: de innovatiepartners.

Wat zijn mogelijke taken voor innovatiepartners?

  • als vrijwilliger meedenken over plannen
  • zelf vernieuwende ideeën aandragen
  • innovaties mee ontwikkelen en uitproberen
  • een actieve bijdrage leveren in een projectgroep
  • kritisch advies geven

Bij welke onderwerpen kunnen innovatiepartners betrokken worden?

Denk bijvoorbeeld aan de inrichting van het gebouw, eHealth of stimuleren van gezonde leefstijl en (aangepast) sporten. Vanuit Basalt willen we innovatiepartners zoveel mogelijk op het juiste moment bij projecten  betrekken. Om mee te denken, te adviseren of zelfs als partner/initiatiefnemer in het project op te treden. In de matrix staan de rollen en verantwoordelijkheden van innovatiepartners per projectfase.

Werkwijze?

De innovatiepartners komen 5 x per jaar bij elkaar. Meestal vindt dit plaats op dinsdagavond van 19.00-20.30 uur bij Basalt op de Vrederustlaan in Den Haag. Ook tussentijds worden de partners ingezet bij projecten, die hun belangstelling hebben. Er is geen enkele verplichting. Voor elke avond of extra inzet wordt een cadeaubon als vergoeding gegeven.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.