Bert Mulder overleden

4 januari ontvingen we het verdrietige bericht dat Bert Mulder na een kort ziekbed is overleden. Bert was sinds januari 2016 als practor technologie in zorg en welzijn verbonden aan de scholen voor zorg en welzijn en aan het RIF-traject Extra Strong. 

​Bert was een meester in het verbinden van mensen en het afpellen van de complexe vraagstukken van de sector. Met zijn grote netwerk in de Haagse regio en zijn autoriteit op het gebied van technologie en digitalisering van zorgprocessen was hij ook voor het werkveld een sparringpartner. 

Daarnaast was hij een visionair en de founding father van het Centrum voor Innovatief Vakmanschap (CIV) zoals dit juist op dit moment vorm krijgt op de Aspasialaan. Tot in de laatste week van zijn leven was Bert actief betrokken bij de activiteiten rond het CIV. We gedenken hem met plezier en in dankbaarheid. 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.